EnviroCare   

pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi

Tratarea apelor uzate Gestiune Deseuri Solide Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

 

Apasati pe oricare dintre figuri pentru a cere chestionarul pe care  sa il completati asistati de specialistii nostri in vederea alcatuirii proiectului si/sau ofertei

In momnetul deschiderii formularului de email, introduceti datele complete ale firmei Dumneavoastra si faceti o descriere cat mai completa a aplicatiei pe care o doriti. Transmiteti apoi formularul e mail

 

PRODUSE  
MARATHON EQUIPMENT COMPANY
4100 Peavey Rd., Chaska, MN 55318-2353, 1-800-328-8287(USA)
+1-952-448-6789 / fax:+1-952-448-7293 / www.aireo2.com / email:aiii@aireo2.com
In Romania prin ENVIROCARE srl  0268274215 /fax 0268275197 mvlad@recycling.ro
   COMPACTOARE STATIONARE
Utilizati aceste produse pentru cantitati saptamanale de deseu uscat mai mari de 75 m3 (necompactat). Selectati modelul cu incarcare "pe sus" care permite compactarea corpurilor cu dimensiunile cele mai mari.
   COMPACTOARE MONOBLOC
Folositi aceste produse pentru volume saptamanale de deseu umed sau uscat mai mari de 75 m3 (necompactate) Toate modelele au un cap de presare permanent atasat de container.
   CONTAINERE PENTRU COMPACTARE
Alegeti din gama de containere Rectangulare sau Octogonale proiectate special in sase marimi disponibile 32, 30, 28, 22.5 si 20 m3 . Capatul conturat al containerelor octogonale de compactare creeaza un efect de rulaj pe masura ce deseurile sunt presate in container, permitand umplerea tuturor spatiilor.
   ECHIPAMENT PENTRU STATII DE TRANSFER
Marathon Equipment ofera multiple sisteme pentru aplicatii in statii de transfer. De cate ori cautati un echipament, fie ca este pentru un centru de colectare suburban sau rural, fie ca este pentru un centru major de procesare a deseurilor metropolitan, echipamentul MARATHON este cel potrivit pentru buget si pentru necesitatile aplicatiei
   UNITATI DE ZDROBIRE
Zdrobitoarele reduc butoaiele si lazile mari de transport la o fractiune din volumul lor initial. Fiecare presare al placii de putere zdrobeste materialul introdus in zdrobitor contra unui perete solid din otel afalt la capatul camerei de incarcare. Aceasta placa se ridica automat dupa zdrobire, permitand impingerea materialului in containerul receptor.
   COMPACTOARE VERTICALE
Compactoarele verticale MARATHON sunt potrivite pentru a fi folosite cand spetiul disponibil pentru un sistem de compactare clasic e limitat, cand volumul de deseu nu e suficient pentru a justifica un compactor mai mare, ori cand un sistem de colectare specific nu e disponibil. Aceste unitati sunt extrem de utile in piete, restaurante, centre comerciale, cofetarii si cafenele, berarii, centre fast food, spitale, maternitati, scoli si multe altele.
  COMPACTOARE DE APARTAMENT
Fiind prevazute cu palnii pentru aruncarea manuala a gunoiului, sisteme cu tobogan, sau tobogane prin perete, aceste mici dar puternice unitati sunt perfecte pentru blocuri de apartamente, hoteluri, spitale, blocuri de birouri, alte cladiri inalte.
   COMPACTOARE INDUSTRIALE
Aceste modele sunt potrivite in mod special pentru volume saptamanale de peste 370 m3, pentru deseuri soliide industriale sau materiale reciclabile, ori pentru sisteme cu descarcare continua. Firmele si generatorii de deseu de volum mare care au ca deseu cantitati mari de navete din lemn sau plastic, deseuri de ambalare, skid- uri sau butoaie solicita utilizarea de compactoare in seria grea.
MASINI  DE BALOTARE VERTICALE
NEXGEN ofera o linie completa de masini de balotat verticale intr- o gama larga de marimi si dimensiuni pentru orice aplicatie de reciclare. Se aplica pentru carton, hartie, plastic, cutii neferoase si feroase si multe alte reciclabile

 - Unitate hidraulica montata lateral pentru intretinere facila si Panou de comanda montat frontal.

 - Sistem de blocare a usilor cu redundanta
 - Sistem de siguranta la deschidere prin actionare cu doua maini
 - Sistem de comanda cu rele electronice cu programare de functii si autodiagnoza
 - Zgomot redus (sub 76 dB
 
MASINI  DE BALOTARE  CU DOUA PLACI
Masinile de balotat cu doua placi NEXGEN GALAXY 2R Tinclud multe inovatii si sunt executate la ultimul stadiu al tehnologiei. The GALAXY 2R este o masina de balotat multi-material care poate fi configurata pentru Carton, hartie, ziare si reviste, deseu in amestec, cutii din tabla de otel, materiale neferoase, PET, cutii din aluminiu, centre de reciclare, integrare in unitate de recuperare materiale (URM) sau in orice al sistem cu productivitate inalta. E disponibila in peste 50 de modele pentru orice aplicatie
     
  MASINI  DE BALOTARE CU LEGARE MANUALA
NEXGEN ofera mai multe tipuri de modele de masini cu legare manuala in functie de aplicatie, buget si marime
 -  STEALTH: Foarte economic, in special pentru carton , plastic si alte astfel de produse
 - SERIA GEMINI : Pentru o varietate mare de materiale
 - CU CAPAT INCHIS: Pentru o varietate mare de materiale; baloti mari si productivitate ridicata.
 -  ATLAS si ATLAS ET: Pentru metale neferoase si alte materiale; Constructie in seria grea 
 -  PENTRU SPUME: camere speciale pentru a impiedica efectul de arc al materialelor presate spumate.
 -  CU ARUNCARE LATERALA: Multi-material ; legare si descarcare pe lateral; bune pentru spatii mici
     
   MASINI  DE BALOTARE CU LEGARE AUTOMATA

Masinile de balotat cu legare automata NEXGEN TIEger Sunt executate cu precizie si prezinta una dintre cele mai avansate tehnologii din ultimii 30 de ani ; sistemul de legare automata TIEger. Sistemul foloseste sistrem de rasucire cu pinioane in locul carligelor de rasucire.. Nu se produc "cozi de paun". Se reduce cu 10% consumul de fir de legare. Pinioanele si acele de inserare sunt actionate hidraulic iar firul de legare e distribuit dintr- o cutie speciala. Ghidajele firelor sunt ceramice iar firul este aliniat prin intermediul unor mecanisme de pozitionare reglabile.

Masinile sunt comandate electronic , prin PLC Allen-Bradley MicroLogix 1500 si panou de interfata operator cu afiusaj Maestro. Prin interfata operatorul poate selecta diferite moduri de lucru (de exemplu modul auto sau manual) poate programa parametrii balotului presiunile din sistem, lungimea balotului. Sistemul electronic are integrata autodiagnoza.

   MASINI DE MARUNTIT
 - 600-1800 tf forta de taiere (in sase modele diferite)
 - Nu e nevoie de energie electrica, nu e nevoie de fundatie
 - Nu necesita prezenta operator
 - Gura de alimentare pentru functionare continua, taiere continua
 - Costuri de functionare si de intretinere scazute
 - Mii de masini in functiune indelungata in toata lumea
   BENZI DE TRANSPORT, INCARCARE, SORTARE, TRANSFER
NEXGEN ofera sisteme de benzi proiectate si executate conform necesitatilor aplicatiilor dcelor mai diverse, petrnu manevrarea unei mari varietati de materiale in vrac. Sistemele contin transportoare diverse, de la benzile cu banda alunecatoare pentru greutati mici pana la transportoare in seria grea cu banda din otel pentru multe aplicatii incluzand  alimentarea masinilor de balotat si manevrarea materialelor. Sistemele pot fi realizate intr- o mare varietate de combinatii din alaturarea diferitelor tipuri constuctive de transportoare : transportor cu banda alunecatoare, cu banda din metal agatata, benzi combinate, Aporon@N-Pan, si tunel.  NEXGEN ofera sisteme complete de Unitati pentru Recuperarea Materialelor (URM) , masini de balotat, platforme, linii de sortare, containere, podele transportoare, etc.
   STATII DE TRANSFER COMPLETE
 - Linii de sortare
 - Platforme de lucru
 - Containere
 - Benzi de alimentare si transpoort
 - Proiecte la cheie in functie de materiale , capacitate, destinatie
 - Site de separare
 - separatoare magnetice, cu curenti turbionari, cu spectrofotometrie, etc