EnviroCare

- pentru ca viata depinde de grija pentru mediu

Despre noi Tratare Ape Uzate

Gestiune Deseuri Solide

Reciclare Sisteme Automate Cerere de oferta Contact

ENVIROCARE , infiintata in 2006 ca o societate cu capital mixt privat, a preluat de la firmele mama, VFM Service srl/Romania si Safequip Inc (SUA), infiintata in 1994 activitatile legate de tratarea apelor uzate industriale, menajere, municipale, rurale, de gestiunea deseurilor solide uscate si/sau umede, municipale, industriale, reciclabile sau nu (compactare, transfer, sortare, reciclare), de reciclare si procesare a materialelor recuperate in materie prima sau in produse secundare specifice . Avand in vedere contopirea problematicii de mediu cu cea a industriilor deservite, VFM Service srl a reintegrat activitatile firmei Envirocare srl in obiectul propriu, in cadrul unui departament separat, avand insa un control propriu. Firma Envirocare a fost desfiintata in urma preluarii de catre VFM Service srl a activitatilor ei.

EnviroCare si Partenerii sai (Aeration Industries International Inc- SUA, Marathon Equipment Company - SUA_, Beckart Inc.-SUA-, Mykon Engineering - Suedia - , s-au specializat in abordarea pe baza de proiect a programelor a peste 300 de clienti permanenti, pe intregul teritoriu al tarii. ENVIROCARE are sediul in Sacele, in zona centrala a Romaniei, la 170 km de capitala tarii si la o distanta maxima aproximativ egala in toate directiile, de aproximativ 400 km fata de granitele tarii. De la inceput ENVIROCARE are o filiala in Cluj Napoca una in Tg Mures si o filiala in Sibiu.

Specializandu- se in procesele complexe , socio-tehnice si organizatorice dedicate protectiei mediului (Tratarea apelor uzate, gestiunea deseurilor solide si reciclarea materialelor recuperate), ENVIROCARE  este capabila :

EnviroCare incepe sa colaboreze cu Dumneavoastra pentru a stabili natura, marimea si cerintele ce rezulta din obiectivele Dumneavoastra SI APOI, in functie de expertiza facuta si de resursele disponibile, sa mobilizeze un colectiv cu inalt nivel de competenta si profesionalism, pentru realizarea proiectului. Este deja un obicei sa se asigure incurajarea clientilor de a asista desfasurarea proiectului la toate nivelele acestuia, incepand cu formularea cererii de oferta si pana la punerea in functiune si depanarea proceselor.